Botox med Stylage

for all skin types and ages

Rosenblad Hudvård

Filler - Botox(Dam - Herr)

Botox (  Ett område ) 1800 kr
Botox ( Två områden ) 2500 kr
Botox ( Tre områden ) 3500 kr
Filler ( Stylage ) Rynkbehandling, 2300 kr,  1ml Ampull
Filler ( Stylage ) Läppförstoring, 2300 kr, 1ml Ampull

För att boka tid:

Ring: 073-638 61 25
Eller maila: info@rosenbladhudvard.se

Varför just hos Rosenblad Hudvård?

Vi samarbetar med Dr. Hamid Haghighi. Dr. Haghighi jobbar som tandläkare i Roslagstandläkarna och har en djupgående anatomisk kunskap.
Produkten stylage används till injektioner.
Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment av hudfillers.

Mer om Stylage

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknnologi. Stylage innehåller dessutom en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling. Stylage är idag ett av de ledande varumärkena i Europa som har uppnått framgång utan konsumentmarknadsföring. Vi växer genom rekommendation

Bilder och informationen har tagits från sidan: stylage.se

Hyaluronsyra – finns naturligt i din kropp

Ämnet som används i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym, är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra som också existerar i vår kropp inklusive hud. Med åren bildar dock kroppen både lägre halter hyaluronsyra samt kollagen och huden mister därmed sin elasticitet. Man injicerar därför Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra sitt naturliga och ungdomliga utseende.

Med åren kan uttorkningslinjer bli synliga. Om huden även förlorat sin elasticitet, kan resultatet bli att den ser ojämn och sliten ut. En behandling med Stylage Hydro resulterar i att en ojämn hud med små, torra rynkor, återfår en jämnare struktur som skapar ett fräscht utseende. Hyaluronsyra och Sorbitol i Stylage, har även en smörjande effekt på huden.

Första behandlingarna utförs ca. två till tre gånger med två veckors mellanrum. Därefter kan resultatet underhållas med en återbehandling var nionde månad.

Vill du ha hjälp med att mjuka upp de fina linjernana under och på sidan om ögonen utan att göra en botoxbehandling? Unna dig då en Stylage HYDRO eller Stylage HYDRO MAX behandling.

Fylliga och mjuka läppar med Stylage

 Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Läkare som behandlar med Stylage Special Lips märker även att det sällan blir en svullnad efter behandlingen och att man direkt kan återgå till sitt arbete och vardagsliv.